Afbeelding

Vitaal ID eerste Starter van het Kwartaal 2016

Nieuws

De Starter van het Jaar 2015 is nog maar nauwelijks bekend, of de eerste Starter van het Kwartaal in 2016 dient zich al aan. Het is Loes Heldens van praktijk manuele therapie Vitaal ID uit Oostrum. Met de drie starters van de komende kwartalen dingt Loes Heldens mee naar de prijs van 1000 euro, die ligt te wachten op de Starter van het Jaar.

Loes is na ruim acht jaar werken bij een reguliere fysiotherapie praktijk voor zichzelf begonnen. Door persoonlijke ervaringen richtte ze zich steeds meer op pijn en beperkingen met een grote impact op de kwaliteit van leven. Hoe complexer en hoe langduriger de klachten, hoe interessanter zij ze vindt. Een brede samenwerking met collega's uit verschillende disciplines maakt dat cliënten aanzienlijk sneller herstellen.

Door niet meer gebonden te willen zijn aan de regels van een zorgverzekeraar en haar geloof dat zorg beter en effectiever kan, heeft zij in februari haar eigen praktijk voor manuele therapie Vitaal ID in Oostrum geopend. Daarnaast is ze bezig om deze zomer met twee collega's een re-integratiebureau op te zetten. Hier wordt haar zorg gecombineerd met psychosociale coaching en een arbodienstverlener. Kwaliteit, maatwerk, regio gebonden en korte lijnen met de werkgever zijn speerpunten van haar toekomstige re-integratiebureau.

"Loes is zeker ook een goede kandidaat voor Starter van het Jaar 2016", denkt wethouder Jan Loonen. "Vooral haar specialisatie, kijk op de veranderde zorg en het menselijke aspect in haar werk onderscheiden haar", aldus de Venrayse wethouder. De gemeente Venray is samen met Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform initiatiefnemer van de wedstrijd, die tot doel heeft de startende ondernemer een steuntje in de rug geven.

Startende ondernemers uit Venray en Horst kunnen zich aanmelden als Starter van het Kwartaal en dingen dan mee naar de prijs van Starter van het Jaar. Meer informatie staat op www.venray.nl/ondernemers 

Foto: Starter van het Kwartaal Loes Heldens, geflankeerd door wethouder Jan Loonen (r), Meggie Verrijdt (Rabobank Horst-Venray) en Milton Cavis (Venrays Ondernemers Platform).

Uit de krant