Spelers v.l.n.r. Sebas Berman, Lili Kok, Pam van Ooijen, Vivian Gomez Cardoso en Willemijn Weerts. Foto: A.S.O. Productions.
Spelers v.l.n.r. Sebas Berman, Lili Kok, Pam van Ooijen, Vivian Gomez Cardoso en Willemijn Weerts. Foto: A.S.O. Productions.

Roze wolk was ver te zoeken

Algemeen

Mike (36) en Willemijn (37) Weerts zetten de dappere stap om een theatervoorstelling te maken over depressies na een zwangerschap. Het echtpaar uit Overloon en Venray baseerde de voorstelling Wolk op eigen ervaringen. De regie is in handen van Mike en Willemijn neemt als danseres deel aan de voorstelling. Op donderdag 17 januari staan zij om 20.00 uur met Wolk in de schouwburg in Venray.

De theatervoorstelling op donderdag 17 januari voelt voor Willemijn en Mike als een thuiswedstrijd. :"Het is ontzettend leuk om weer in Venray op het podium te staan." Het echtpaar is met hun twee kinderen neergestreken in Eindhoven. Na een lange tijd in de drukke hoofdstad te hebben gewoond, zijn ze wat dichter bij hun roots gaan wonen. Mike: "Afgelopen zondag heb ik voor het eerst met ons zoontje hardgelopen in het park. Ik vind het heerlijk om weer in het relaxte zuiden te zijn."

In nieuwsblad Peel en Maas een interview met Mike en Willemijn. 

Via www.theaterwolk.nl zijn kaarten voor Wolk te bestellen. Lezers van nieuwsblad Peel en Maas krijgen 5 euro korting bij het gebruik van de kortingscode Peelenmaas2019.

Uit de krant