Tom Roefs (links), Jan Jenneskens en Bart Everaerts. Foto: Wim Wijnhoven.
Tom Roefs (links), Jan Jenneskens en Bart Everaerts. Foto: Wim Wijnhoven.

Venray in bedrijf aan tafel in teken Gezondste regio 2025

Algemeen

'Noord-Limburg de gezondste regio van Europa in 2025!' Dat is het onderwerp waarover zaterdagavond in een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf aan tafel wordt gesproken door Tom Roefs (Munckhof Groep), gezondheidsmakelaar Jan Jenniskens van Gezondste Regio en Bart Everaerts (Martin Cuypers).

De Gezondste Regio 2025 vindt verschillende thema's belangrijk. Thema's die zich onder andere richten op scholen, bedrijven, ouderen én de omgeving. Gezondheid is iets wat alle lagen van de samenleving raakt en wat voor iedereen belangrijk is. Met deze ambitie creëert de Gezondste Regio 2025 samenwerkingen en zo ontstaan er nieuwe gezondheidsinitiatieven. De Gezondste Regio 2025 motiveert, inspireert en verbindt hierbij.

In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending begint komende zaterdag om 19.00 uur wordt elk uur herhaald tot en met komende zondagavond 18.00 uur.

Uit de krant