Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Nieuwe uitzending Venray in bedrijf

Algemeen

Susan Weerts en Thuur Wekking (Flexpoint), Wilfred Martens en Edwin Keijsers (Keijsers-Martens) en Bart Lemmen (Glasweb Venray) zijn zaterdag 26 mei te gast in een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf.

In het programma Venray in bedrijf praat presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven met enkele gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt een keer in de maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV. Deze uitzending wordt elk uur herhaald tot en met zondagavond 18.00 uur. De herhaling is op Peel en Maas TV te zien op woensdag 30 mei 19.00 uur (herhaling tot en met 31 mei 18.00 uur op Peel en Maas TV). 

De opnames voor de mei- en juni-uitzendingen van Venray in bedrijf zijn donderdagavond 24 mei om 18.00 uur in Zaal Zeven (bij Asteria). In de uitzending van juni zijn  Anne-Marie Goossens en Theo Philipsen (Confiance), Roger en Carly Verberkt (Catermaat) en Bram Cossee (2Switch kringloopwinkel) te gast. Publiek is van harte welkom bij de opnames. Inloop vanaf 17.30 uur.

Uit de krant