Evenementenhal Venray staat komend weekend in het teken van het Legofestijn Bouwblokjes.
Evenementenhal Venray staat komend weekend in het teken van het Legofestijn Bouwblokjes.

Legofestijn in evenementenhal

Algemeen

De vierde editie van het Legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray wordt gehouden op zaterdag 16 en zondag 17 december.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van meerdere Vikingen met wie bezoekers op de foto kunnen. Ook Robert Bontenbal komt voor een meet-and-greet naar Bouwblokjes. Bontenbal is met name bekend als de man achter het ontwerp van de Legoset The Old Fishing Store. Tijdens Bouwblokjes kan iedereen hem ontmoeten. Een gedeelte van het festijn is ingericht als Vikingenkamp met tenten en een klein strijdtoneel waar ook spelletjes worden gehouden. Het middelpunt van Bouwblokjes is de legomarkt waar ontelbare Legosteentjes te koop zijn.

Ook zijn er bouwhoeken, een racebaan, springkussens, een indoordoolhof, een bioscoop waar films over Lego te zien zijn en er zijn legodemonstraties en imposante legocreaties van fans te zien. Bovendien is er voor de allerkleinsten dit jaar ook een Duplo-bouwhoek en -activiteiten. Bouwblokjes is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn aan de kassa te koop. Meer informatie via de website www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Uit de krant