Lake Valley verliest van koploper

Sport Fotoalbums

De zaalvoetballers van Lake Valley konden maandagavond niet stunten tegen koploper ZVV Amicitia 2 uit Roermond: 2-5.

De thuisploeg speelde in de eerste helft gedisciplineerd. Halverwege kwam de Venrayse ploeg verrassend op voorsprong toen Dani Windhouwer (foto) een prima aanval uitstekend afrondde: 1-0. Lake Valley leek de eerste helft zonder kleerscheuren door te komen, maar ging desondanks met een 1-2 achterstand aan de thee. Jasko Dzurlic stond twee keer aan het einde van een snelle counter en zo maakte de koploper zijn favorietenrol waar. Meteen na de rust schoot Dzurlic zijn derde treffer van de avond binnen. Na de vierde treffer van de gasten bracht Gregory Mardjani met de 2-4 weer even hoop in de Venrayse harten, maar beslisten de gasten met een vijfde doelpunt het duel definitief. Foto's Henk Lammen.