Afbeelding

Manual bedwingt koploper

Sport Fotoalbums

De handbalsters van Manual hielden knap stand tegen PSV 3, de ongeslagen koploper in de tweede klasse. In sporthal De Wetteling kwam de thuisploeg door een treffer van Ankie Billekens in de slotminuut langszij: 22-22.

De gasten openden sterk en namen meteen een 0-3 voorsprong. In de eerste helft was PSV de sterkere ploeg en stond bij rust met vier treffers voor: 8-12. Na de thee kwam een als herboren Manual uit de kleedkamer. De Venrayse handbalsters gooiden alle schroom van zich, maar leken toch zonder een punt te eindigen toen PSV 3 vlak voor tijd 21-22 scoorde. Met haar zevende treffer van de avond bezorgde Billekens haar ploeg een meer dan verdiend punt. De overige treffers kwamen op naam van Joy Jakobs (8x), Maaike Lipman (foto) en Loes van Dijk (beiden 2x), Jonna Kessels, Guusje Wessels en Jantine Rongen. Foto's Henk Lammen.