Punt Volharding in doelpuntrijk duel

Algemeen

Volharding deelde zondagmiddag  in de eerste klasse D de punten in het doelpuntrijke uitduel met Wittenhorst.

De Vierlingsbeekse ploeg, die in de strijd om handhaving elk puntje kan gebruiken, begon sterk aan de wedstrijd en leidde na twee minuten door een goal van Marc van Rens. Na de 1-1 miste Volharding-aanvaller Tim Brouwer na een kwartier spelen een penalty. Brouwer nam vijf minuten later sportief revanche door de 1-2 aan te tekenen, waarna Wittenhorst in de 24ste minuut weer langszij kwam: 2-2. Op slag van rust kwam Wittenhorst voor het eerst op voorsprong: 3-2.  Volharding rechtte in de tweede helft de rug en kwam in de derde minuut van de tweede helft weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Patrick van Kempen. Joep Beurskens zette de gasten uit Vierlingsbeek in de 64ste minuut op 3-4, maar de thuisploeg kwam in de slotfase alsnog langszij.