K3 treedt zondag op in Evenementenhal Venray. Foto: Studio 100
K3 treedt zondag op in Evenementenhal Venray. Foto: Studio 100

Evenementenhal begroet K3

Nieuws

Evenementenhal Venray maakt zich op voor een optreden van de populaire Belgische meidengroep K3, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje. 

Tijdens een kindermiddag op zondag 3 juli in Evenementenhal Venray is K3 de  hoofdact. Het publiek kan ook genieten van optredens van de Limburgstalige hitmachine Fabrizio (Roetewisser, Sjiek is miech dat) en de Telekids-discoshow. De zaal gaat open om 12.00 uur, het programma begint om 13.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.limburg-events.nl.  

K3 is een van oorsprong Belgische meidengroep met een Nederlandstalig repertoire dat voornamelijk gericht is op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting, de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Kathleen verliet in 2009 de groep. Ze werd vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. In 2015 kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij de fakkel zouden doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Deze zijn gekozen tijdens het programma K3 zoekt K3. De winnaars waren Hanne, Marthe en Klaasje. Er zijn nog enkele kaarten voor de kindermiddag in Evenementenhal Venray. 

Uit de krant