Natuurbegraafplaats Weverslo houdt op 22 mei een ideeëndag.
Natuurbegraafplaats Weverslo houdt op 22 mei een ideeëndag.

Ideeëndag Natuurbegraafplaats Weverslo

Nieuws

Landgoed Weverslo, in het hart van de Peel tussen Deurne en Venray, staat op zondag 22 mei van 11.00 tot 16.0 uur in het teken van de jaarlijkse ideeëndag natuurbegraven.

Het thema van deze bijzondere ontmoetingsdag is dit jaar: verkennen en kiezen. Er komen steeds meer mogelijkheden om een natuurlijke en milieubewuste uitvaart een persoonlijk invulling te geven. Artiesten en kunstenaars, ritueelbegeleiders, fotografen, leveranciers van kisten, urnen en lijkwades, uitvaartverzorgers en andere dienstverleners presenteren er wat zij daar aan kunnen bijdragen. Een open podium met gezellig terras biedt artistieke talenten de kans om zich te presenteren. En speciaal voor de kinderen is er een sprookjesnatuurwandeling over het landgoed met verhalenverteller Frans van de Pas.

De ideeëndag is een informele en ongedwongen ontmoeting, die helpt om persoonlijke keuzes beter te maken. Op het terras bij het open podium kan genoten worden van een hapje en een drankje bij passende zang, muziek en van lezingen over diverse onderwerpen. De medewerkers van Weverslo zijn er om informatie te geven. Bezoekadres: Janslust 11, Heide. Kijk voor meer informatie op www.weverslo.nl.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Uit de krant