Sjoerd van der Coelen (rechts) staat zondag op het voetbalveld en niet als adjudant op de prinsenwagen. Foto: Hoedemaekers.
Sjoerd van der Coelen (rechts) staat zondag op het voetbalveld en niet als adjudant op de prinsenwagen. Foto: Hoedemaekers.

Optocht zonder adjudant Sjoerd

Algemeen

Adjudant Sjoerd van der Coelen staat zondag hoogstwaarschijnlijk niet samen met prins Paul VI (Rutten) en adjudant Ben van Daal op de prinsenwagen als de optocht van vastelaovesvereniging De Piëlhaas door de Venrayse straten trekt.

Van der Coelen is trainer van Volharding. Zondag om 14.30 uur speelt de Vierlingsbeekse tweedeklasser op het kunstgrasveld van sportpark Soetendaal tegen ODC. De optocht begint diezelfde dag om 13.11 uur.  "Heel jammer, maar het is niet anders. Volharding wil gewoon heel graag dat ik erbij ben en ik heb een contract met de club. Ik ga er verder geen ophef over maken en respecteer en begrijp het standpunt van de club ook volkomen.  We hebben dit in goed overleg besloten. In de afgelopen weken heeft Volharding al erg rekening gehouden met mijn bomvolle agenda als adjudant. Mijn enige hoop is een algehele afgelasting van het amateurvoetbal door de KNVB. Dan kan ik toch bij de optocht in Venray zijn en wordt de wedstrijd later ingehaald."

De optocht in Venray werd maandag vanwege de verwachte slechte weersomstandigheden afgelast. 

Uit de krant