Alle acht de winnaars op de foto. In het totaal waren er acht categorieën met drie genomineerden per categorie. Priscilla Reijnders staat helemaal links.
Alle acht de winnaars op de foto. In het totaal waren er acht categorieën met drie genomineerden per categorie. Priscilla Reijnders staat helemaal links. Foto: Rokki fotografie.

Priscilla Reijnders wint Beauty Award

Algemeen Venray

Priscilla Reijnders uit Venray is zondag tijdens de uitreiking van de Beauty Award 2024 de trotse winnaar geworden in de categorie Schoonheidsspecialiste van het jaar regio Zuid.

De Beauty Award 2024 is een van de meest prestigieuze evenementen binnen de professionele schoonheidsbranche. Met een oogverblindende optocht van entertainment, muziek en verassende elementen, was het een avond om niet te vergeten. En voor Priscilla Reijnders was het niet alleen een viering, maar ook een erkenning van haar uitzonderlijke toewijding en talent in de schoonheidswereld.

Uitdagingen
De weg naar de overwinning was vol uitdagingen en beproevingen. Na een zorgvuldige selectieprocedure, waarbij de vakjury zich boog over de inzendingen en de salons beoordeeld op verschillende criteria, heeft de Venrayse haar vakmanschap laten zien. Met een scherp oog voor kwaliteit en service, en een passie voor het vak, veroverde zij de harten van de jury en verdiende ze titel van Beauty Award-winnaar.

De Beauty Award is niet alleen een beloning voor individuele prestaties, maar ook een viering van excellentie binnen de schoonheidsbranche. Het is een erkenning van vakmanschap, innovatie en toewijding aan het vak. En voor Priscilla Reijnders is het een mijlpaal die haar niet alleen in de schijnwerpers plaatst, maar ook haar voortdurende streven naar perfectie en schoonheid belichaamt.

Professioneel imago
De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. Het is dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten, waarbij excellentie en innovatie worden beloond. Een Beauty Award winnen is een teken van erkenning en een bewijs van uitzonderlijk vakmanschap en toewijding.

Uit de krant