Maarten en Susanne Toll, Miranda Langeveld, Evelien Frederix en Helga Verhappen.
Maarten en Susanne Toll, Miranda Langeveld, Evelien Frederix en Helga Verhappen. Foto: Persfoto

Bingo voor Kus van Kiki

Algemeen Venray

Wat jaren geleden bij drie dames uit Maashees begon als een ‘wild’ idee om een bingo-avond te organiseren, werd zaterdag 13 april werkelijkheid. Plein27 in Maashees transformeerde die avond in een tropische bingolocatie voor 155 dames.

Met een kaartje voor deze tropical bingo werd tevens een bijdrage gedaan aan het goede doel: Kus van Kiki. Niemand ging met lege handen naar huis, want na afloop werden de dames ook nog eens verrast met een goed gevulde goodiebag. Evelien Frederix, Helga Verhappen en Miranda Langeveld tekenden voor de organisatie van de ‘vrolliebingo’. “Het was een supergeslaagde avond!”, vertelt Helga enthousiast. “Het afgelopen jaar hebben we met veel plezier dit evenement in elkaar gezet.” Miranda vervolgt: “Helga en ik benaderden de sponsoren en Evelien verzorgde de organisatie achter de schermen. Geweldig dat alles perfect in elkaar viel. De sfeer was goed, alle gasten hebben een mooie avond gehad.” Ook Evelien is blij met de reacties: “Bingo is weer helemaal hip! De kaartjes waren binnen een paar dagen uitverkocht.”

Kus van Kiki gaat in juni deelnemen aan de fietstocht Giro di KiKa in Italië om geld op te halen voor onderzoek en behandeling van kinderkanker. Dit team gaat voor het derde jaar starten aan de vijfdaagse fietstocht in de Dolomieten waarmee ze Kiki Toll in gedachten meenemen. Kiki overleed in juli 2021 aan leverkanker op 16-jarige leeftijd. Het fietsteam bestaat uit zeven wielrenners uit Venray en omgeving (www.girodikika.nl/kus-van-kiki). Vorige week donderdag werd het eindbedrag onthuld en de cheque overhandigd aan Maarten en Susanne Toll. Dankzij de deelnemers, de steun van vrijwilligers en de gulle bijdrage van de vele ondernemers uit Maashees, Venray, Boxmeer en omgeving, is er een bedrag opgehaald van 2000 euro voor Kus van Kiki. Op het einde van de avond werd ook de presentator Willem Rongen van de bingo verrast met een financiële bijdrage van 270 euro voor zijn deelname aan de Alpe d’Huzes.

Uit de krant