Afbeelding
Foto: De Efteling

De Efteling Musical in Schouwburg Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

In de meivakantie op woensdag 1 mei, komt de Efteling Musical Een Gi-ga-gantisch avontuur naar Schouwburg Venray. Het betreft een interactieve familiemusical waarin de geliefde karakters uit het sprookjesbos het publiek meenemen op een avontuur. De voorstelling is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar.

Het verhaal draait om Klein Duimpje, die genoeg heeft van zijn kleine gestalte en besluit om groot te worden. Een sluwe heks lijkt de oplossing te hebben en tovert hem tien keer zo groot. Maar al snel ontdekt Klein Duimpje dat groter zijn niet per se leuker is.

Tijdens de voorstelling is er verschillende keren interactie met het publiek en worden kinderen actief betrokken. Op een bepaald moment worden ze zelfs uitgenodigd om de sprookjesfiguren te helpen door grote zakken ‘snoep’ in de zaal te zoeken. Naast het verhaal zijn er diverse meezingbare liedjes.

De Efteling Musical is op woensdag 1 mei om 13.00 en 15.00 uur te zien in Schouwburg Venray. Tickets voor deze voorstelling zijn vanaf 15,50 euro te reserveren via schouwburgvenray.nl 

Uit de krant