Afdelingsmanager Roy Wilmsen van PLUS overhandigt een van de 150 pakketten aan een van de vrijwilligers van de voedselbank.
Afdelingsmanager Roy Wilmsen van PLUS overhandigt een van de 150 pakketten aan een van de vrijwilligers van de voedselbank. Foto: eigen foto

Boodschappenpakketten PLUS Guido van Dijck voor voedselbank

Algemeen Economie Landweert Regio Venray Werk en Economie Wonen en Leven Zorg en Welzijn

PLUS Guido van Dijck in Venray heeft samen met klanten 8250 euro aan de voedselbank gedoneerd. 

De spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket eindigde onlangs bij PLUS Guido van Dijck in Venray. De afgelopen maanden konden klanten van PLUS sparen voor een pakket met een winkelwaarde van 55 euro.

Bij PLUS Guido van Dijck staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. PLUS levert namelijk al sinds jaar en dag aan de plaatselijke voedselbank. Bij de kassa’s hadden klanten van PLUS Guido van Dijck tijdens de spaarcampagne de gelegenheid om (een deel van) de spaarzegels te doneren aan de voedselbank. PLUS Guido van Dijck heeft na de spaaractie, op basis van de gedoneerde zegels, 150 van deze boodschappenpakketten ter beschikking gesteld aan Voedselbank Limburg-Noord. Deze pakketten vertegenwoordigen samen een winkelwaarde van in totaal 8250 euro.

Guido van Dijck: “Helaas zijn er in Nederland, en dus ook in onze omgeving, nog altijd mensen die van een zeer klein budget rond moeten komen. Wij zijn blij dat wij op deze manier en in deze uitdagende tijden, samen met onze klanten ons steentje bij kunnen dragen.”

Uit de krant