Afbeelding

GEANNULEERD - Genieten in het Groen

zondag 29 mei 2016 12:00 tot 15:00

Het evenement "Genieten in het Groen" van 29 mei a.s. in de Engelse tuin gaat niet door.

Vanwege het verwachte slechte weer wordt het evenement uitgesteld naar een nog nader te bepalen tijdstip.

Tijdens dit bijzondere evenement kunt u picknicken in een gezellige sfeer en een landelijk aangeklede tuin. We bieden diverse activiteiten.

We starten met de groep Nameless. Dit is een groep die podiumtraining volgt bij Performance Coach Ricardo Overman. Hij heeft als Music Professional met Do en Ilse de Lange gewerkt. Het is een gelegenheidsgroep, die verrassende optredens laat zien.

Daarna is het de beurt aan Maarten Streefkerk. Hij is initiator van het sympathieke project Leescafe St. Bernard. Het is gevestigd op het St.

Annaterrein in een kamer die van onder tot boven gevuld is met boeken.

Hier mag je boeken gratis meenemen. Als je boeken over hebt, kun je ze bij Maarten kwijt. Maarten was bereid om op dezelfde basis een boekenkast in de tuin te plaatsen. Deze wordt tijdens de picknick onthuld. Maarten neemt nog meer boeken mee voor lekker op vakantie en heeft een grote voorraad leuke kinderboeken.

Na de onthulling leest de Venrayse kinderboekenambassadeur van het Jaar van het Boek, Isa Jans, voor. Als kinderboekenambassadeur heeft ze het komende jaar de taak om zich sterk te maken voor het lezen van boeken.

Isa is een van de kinderen die de regionale finale van de voorleeswedstrijd in jongerencentrum The B won en doorging voor de provinciale finale in Roermond.

Jorianne Janssen van Janssen Dansen en Sporten, nodigt de kinderen uit voor een dansje met doekjes. Ook de kleintjes kunnen meedoen.

Anno '54 verzorgt de catering van Genieten in het groen met drankjes en een speciaal lunchknapzakje voor de picknickers.

Kom alleen of met uw gezin, u bent welkom om elkaar hier te ontmoeten.

Wilt u ook muziek maken? Neem uw instrument mee. De picknick is gratis toegankelijk.