Oktoberfest in Venray


oktoberfestpowerhosen

Vrijdag 9 september start de voorverkoop van entreekaarten voor het eerste Oktoberfest in Venray. Van 4 t/m 6 november staat op het Sint Annaterrein aan de Noordsingel een volledig op zijn Duits ingerichte tent.  Kaarten voor dit festijn zijn te koop bij  café De Uitmarkt, café De Klokkenluider, café ‘’t Centrum in Horst, Plus van Dijck in  Venray, Plus Verbeeten in Overloon en via ticketservice (zie www.oktoberfestvenray.nl).

Kaarten voor de vrijdagavond kosten 17,50 euro, aanvang 19.00 uur. Kaarten voor de zaterdagavond kosten 17,50. euro, aanvang 19.00 uur.  Kaarten voor zondag kosten 5 euro, aanvang 12.00 uur. Passepartouts voor drie dagen kosten 30 euro. Met name het programma van zondag heeft een hoog lokaal gehalte met onder meer optredens van Die Powerhosen, de Frölichen Rubensammler en de Smeleblaozers. Op vrijdag zijn er optredens van Dennie Christiaan, Die Lustige Schlagerfreunde en Willi Girmis. Op zaterdag staan Jurgen Marcus, de Rosentaler en Zuutjes aan op het programma.

Het programma van zondag 6 november is ook bekend. Het frühschoppen begint al om 12.00 uur met een optreden van Die Fröhlichen Rubensammler uit Leunen. Daarna treedt  de kapel  De Smeleblaozers uit Ysselsteyn op. Dit muziekgezelschap brengt marsmuziek, polka’’s, walsen, dans en stemmingsmuziek te gehore. Tot slot, halverwege de middag, is er een optreden van de populaire band Die Powerhosen. Het is altijd feest met deze voormalige begeleidingsband van Udo Júrgens, Heino en Peter Maffay.  Voor het programma en meer informatie kijk op http://www.oktoberfestvenray.nl/.

Foto: Die Powerhosen.


Comments are closed.